Szállítás és Garancia


Garancia Victorinox termékekre

A limitált élettartam garancia az alkatrészekre és a kiegészítőkre nem vonatkozik (Borító panel, fogvájó, csipesz stb.).
A Victorinox zsebkésekhez tartozó alkatrészek teljes gyár választékát megtalálja nálunk. Kérjük a részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken.
A Victorinox termékekre limitált élettartam garancia vonatkozik, gyártási és anyaghibából eredendő meghibásodásokra.
A nem rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodásokra javítást tudunk vállalni előzetes árajánlat alapján.


Szállítási információk

Postai Csomag házhoz szállítás

A kézbesítési díj 1490 Ft, kiszállítási idő 3 nap, kivéve azoknál a termékeknél amelyeknél az adatlapon egyéb száll.határidő van megadva.

Átvétel egy postaponton

Átvételi lehetőség kiválasztott postán, díja 1290 Ft, kiszállítási idő 3 nap, kivéve azoknál a termékeknél amelyeknél az adatlapon egyéb száll.határidő van megadva.

Átvétel egy MOL postaponton

Átvételi lehetőség kiválasztott MOL töltőállomáson, díja 1390 Ft, kiszállítási idő 3 nap, kivéve azoknál a termékeknél amelyeknél az adatlapon egyéb száll.határidő van megadva.

Postapontos, vagy MOL postapontos átvételnél kerjük, várja meg e-mail értesítőnket, amelyben tájékoztatjuk, hogy mikortól vehető át a csomag pontosan a kiválasztott ponton.
Amikor megkapja webáruházunktól a "3 nap mulva PostaPonton / Mol Ponton atvehető" információs e-mailt, attól a naptól számított 4. munkanapon délutántól vehető át a csomagja a kiválaszott Posta vagy Mol ponton.
A Magyar Posta külön e-mailt nem küld a csomag megérkezéséről a Vásárlóknak.

Futárszolgálatos kiszállítás

Futárszolgálatos kiszállításnál a rendeléstől számított 3. napon kézbesítjük a rendelt árut rendkívül alacsony áron:
DPD futárszolgálattal 3 munkanap alatt szállítjuk ki a rendelt csomagokat 1590 FT-ért az ország egész területére.

Személyes átvétel

Ha rendelésénél személyes átvételt választott, akkor a megrendelt terméket/termékeket az üzletben 3 munkanapig tartjuk fenn az Ön nevére félretéve.
Abban az esetben ha az üzletben nem elérhető az Ön által rendelt termék, azt központi raktárunkból 4 munkanap alatt tudjuk a kiválasztott szaküzletbe leszállítani.
Ha gyártótól kell a terméket megrendelni, akkor e-mailben küldünk információt, a várható szállítási időről és a fizetés módjáról.


Szerződés


A Megrendelés elküldésével és annak a Victoria-Metál Kft. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján szerződés jön létre a Victoria-Metál Kft. (1034. Bécsi út 100. adószám: 14013191-2-41; cégjegyzékszám: 01-09-884749 mint Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

a) A szerződés tárgya a Victoria-Metál Kft. internetes áruházában található valamennyi árucikk.

b) Az Eladó köteles a Vevő által megrendelt terméket, a megrendelésen megadott szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy az Eladó köteles felvenni a kapcsolatot a Vevővel az egyeztetés céljából.

c) Az Eladó lehetőséget biztosít a megrendelt termék Személyes átvételére egyik üzletében, amelyet a vásárlásnál a szállítási módok között választhat ki a Vevő. Technikai okokból az Eladó ettől eltérhet, a Vevőt ebben az esetben köteles értesíteni a változásról, illetve a Vevő kérhet szállítási mód váltást. Személyes átvétel esetén az Eladó szállítási költséget nem számít fel.

d) A Vevő köteles az általa megrendelt és a megadott címre kiszállíttatott árut átvenni. A vételárat, mely tartalmazza a termék árát és a szállítási költséget az átvételkor köteles megfizetni. A futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

e) A vásárló részére kiállított számlát minden esetben a küldeményhez mellékeljük.

f) Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, de ebben az esetben köteles, azt az Eladónak visszaszolgáltatni és az ezzel kapcsolatosan felmerülő költségeket megfizetni.

g) Az automatikus visszaigazolás nem egyenértékű az Eladó visszaigazolásával.

h) Az Eladó és a Vevő között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek. Nem kerül iktatásra, így papír alapon a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

i) A szerződéskötés nyelve magyar.

j) A megrendelés elküldésével a Vevő nyilatkozik, hogy jelen vásárlási feltételeket megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

k) Megjegyzés: A jogszabályban szereplő 14 napon belül cserére vagy vételár visszatérítésre visszaküldött termék kizárólag abban az esetben cserélhető vagy vételára akkor téríthető vissza, ha a termék és a csomagolása is sértetlen állapotban kerül vissza Cégünkhöz.